Aina asiakas edellä.

Rela Putkitus Oy

Me tarjoamme laadukkaita putkiasennus- ja korjauspalveluja kotitalouksille, sekä taloyhtiöille ja yrityksille.
Olemme erikoistuneet käyttövesiremontteihin ja lämmityspaketin vaihtoihin, mutta teemme myös kaikkia muita putkitöitä, joita kodit tarvitsevat.

Käyttövesiremontit ovat tärkeitä, sillä vanhat putket voivat aiheuttaa ongelmia, kuten vuotoja ja vahinkoja. Käyttövesiremonttien tärkeyttä ei voi turhaksi korostaa. Ajoissa tehty remontti säästää rahaa, eikä tarvitse huolehtia vuodoista tai vahingoista.

Rela Putkitus käyttää alamme parhaimpia materiaaleja, työvälineitä ja työskentelymme on huolellista, sekä tarkkaa.

Asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä työmme kestävyyteen ja laatuun.

Tarjoamme myös lämmityspaketin vaihtopalvelua, johon kuuluu vanhan lämmitysjärjestelmän purku ja uuden asentaminen. Uusi lämmitysjärjestelmä säästää asiakkaan energia- ja lämmityskuluissa. Autamme asiakkaitamme valitsemaan parhaiten heidän tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon.

Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kustannustehokasta ja nopeaa palvelua vankalla ammattitaidolla. Hoidamme sovitut hommat sovitusti, sekä työmme jälki on laadukasta ja siistiä. 

Henkilökuntamme on koulutettu alan ammattilaisiksi, joten voit olla varma siitä, että työmme on laadukasta ja kestävää.

Pyrimme aina siihen että työvälineet ja työpiste pysyy siistinä ja siivoamme aina omat jälkemme. 

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme huoletonta palvelua ja luotettavia ratkaisuja. Toivomme, että voimme auttaa sinua ja kotitalouttasi saavuttamaan paremman elämänlaadun ja säästämään kustannuksissa. 

Rela Putkitus Oy on perustettu vuonna 2023 ja yrityksen perustajana on nuori, mutta vastuullinen asentaja, joka on toiminut yrittäjänä vuodesta 2021. Olemme hyvän mielen-putkifirma, joten hommat hoidetaan hymyssä suin!

Kutsu meidät ilmaiselle arviointikäynnille, niin kartoitetaan tilanteesi!

-Aleksi Herranen